Sunderland chce Morgana, Southampton pak Armstronga

Začátek ostré soutěžní sezóny se blíží, byť kvartet Bhoys bojuje o životní úspěch na probíhajícím světovém šampionátu v Rusku. Další dva, tedy záložníci Lewis Morgan a Stuart Armstrong nyní řeší trošku jiné záležitosti. O prvně jmenovaného má zájem Sunderland, druhý je v hledáčku Southamptonu a Celtic dal hráči svolení jednat o smlouvě. Fanoušky klubu jistě potěší ještě další dvě zprávy. Scott Sinclair se stal otcem, když jeho přítelkyně Helen porodila holčičku Delilah Ruby. A Marvin Compper doléčil delší zranění a Brendan Rodgers jej bude moci využít v rámci rakouského soustředění.

Odejde Morgan hostovat do Sunderlandu?

Lewis Morgan je v hledáčku anglického klubu Sunderland FC. Informaci přinesl server HITC s odkazem na Scottish Sun. Zájem o Morganovy služby má nový manažer anglického klubu Jack Ross, který s novou tváří Celticu spolupracoval v St. Mirrenu.

Ross nahradil na střídačce Sunderlandu Chrise Colemana ve chvíli, kdy klub sestoupil z druhé nejvyšší soutěže, anglického Championship, do League One. V loňské sezóně pomohl St. Mirrenu do nejvyšší soutěže a výtečné výkony v klubu předváděl právě Lewis Morgan, kterého si tak na přestupním trhu nenechal Celtic uniknout.

Ross zkouší získat Morganovi služby i v nadcházející sezóně, snaží se získat záložníka Celticu na roční hostování do anglického klubu.

Stuart Armstrong je blízko přestupu do Southamptonu

Skotský reprezentant Stuart Armstrong, který v Celticu působí již od roku 2015, odehrál za Bhoys doposud 98 zápasů a zdá se, že kulaté stovky se nedočká. Zálusk na služby Armstronga má totiž anglický klub Southampton FC, který se těsně zachránil v Premier League.

Southampton, jehož manažer je bývalý slavný velšský reprezentant a legendární hráč Manchesteru United se zkušenostmi z Barcelony či Chelsea, nabídl za Armstrongovy služby 7 milionů liber a Celtic dal následně hráči svolení jednat o smlouvě.

Scott Sinclair otcem holčičky Delilah Ruby

Záložník Scott Sinclair prožívá šťastné období. Může se ještě před začátkem rakouského soustředění těšit z narození dcery Delilah Ruby. Na svět ji přivedla Scottova přítelkyně Helen Flanaganová, anglická herečka, modelka a televizní moderátorka. Stalo se tak 22. června, takřka na den přesně tři roky poté, co se šťastnému páru narodila první dcera, Matilda Jessica.

Delilah Ruby Sinclair…..22/6/18♥️

Příspěvek sdílený Scotty Sinclair (@scotty__sinclair),

Marvin Compper konečně zdráv

Německý záložník Marvin Compper, kterému zranění a zdravotní problémy zabraňovaly nastoupit doposud za Celtic, je zdráv a je připraven absolvovat plně v kondici soustředění klubu v Rakousku i další program. Compper je vícemistr Německa ze sezóny 2016/17, dvakrát slavil vítězství v 2. bundeslize (2007/08 s Mönchengladbachem a 2015/16 s Lipskem). V sezóně 2013/14 dokráčel s Fiorentinou až do finále italského poháru. Před deseti lety odehrál jedno utkání za německý národní tým.

Začít konverzaci

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.